Veteransektionen

Veteransektionen VTK
veteran@varbergstennisklubb.se

UPPGIFTER/ÅTAGANDEN (2022 - 2023)
Arrangerar:
Tisdagsdubbeln - herrtennis from 35 års ålder - seriespel inomhus september - april/maj. Olika grupper beroende på spelstyrkan. Avslut med semifinaler och finaler.

Sommardubbeln - herrtennis from 35 års ålder - seriespel utomhus juni - augusti. Olika grupper beroende på spelstyrkan. Avslut med semifinaler och finaler.

Utbytestennisen - herr- och damdubbel/mixed - lagmatcher mot Racketrackarna (Tuve), Perennerna (Lerum), GLTK och Borås Oldboys under inomhussäsongen - bortamatcher under hösten och hemmamatcher under våren.

Vårt motto: ATT VINNA ÄR STORT - ATT DELTA ÄR STÖRRE!

Stödjer:
Måndagsveteranerna - separat ledning - herr- och damtennisdubbel/mixed (efter lottning!) - inomhus september - april, måndagar kl 09 - 10 och kl 10 - 11.

Representer:
Styrelsen för VTK med ordföranden i Veteransektionen

..........................................................................

Veteransektionen VTK
veteran@varbergstennisklubb.se
STYRELSEN (2022 2023)
Per Strömberg        Ordförande
Anders Johansson    Kassör
Christer Larsson    Sekreterare och Tävlingsledare (Seriespelen)
Anders Oscarson    Tävlingsledare (Seriespelen och Utbytestennisen)
Torbjörn Svensson    Tävlingsledare (Seriespelen)
We will hang close together otherwise we will be hung one by one (Thomas Jefferson , third President of the US, 1801 - 1809)!
Seriespelen
Tisdagsdubbeln - herrtennis 35+, seriespel inomhus september - april/maj. Avslut med semifinaler och finaler.
Sommardubbeln - herrtennis 35+, seriespel tisdagskvällar utomhus juni - augusti. Avslut med semifinaler och finaler.
Utbytestennisen
Herr- och damdubbel/mixed, lagmatcher mot Racketrackarna (Tuve), Perennerna (Lerum), GLTK och Borås Oldboys under inomhussäsongen - bortamatcher under hösten och hemmamatcher under våren.
Anders Johansson       0730 609123   andjoh52@gmail.com
Christer Larsson           0704 904323   christer.lrssn@gmail.com
Anders Oscarson         070 5103720    osco4604@gmail.com
Per Strömberg              076 9470555    perstr@hotmail.se
Torbjörn Svensson      070 7470671    svenssontorbjorn@telia.com
Vi välkomnar ideer och förslag som kan förbättra förutsättningarna för oss alla att spela och träna tennis - såväl inomhus i Lejonhallen som på utomhusbanorna i Stenbrottet!