Damsektionen

2022-11-06

Damtennis vår 2023

Inbjudan till måndagstennis dubbel damer vår 2023

Nu är det dags att anmäla sig till vårens måndagstennis för damer. Tennisen startar igång vecka 2, måndagen den 9 januari och avslutas v 20, 15 maj. Vi kommer även denna säsong att spela dubbel med fast partner i ett Stegspel. Anmäl er i par eller tre i ett lag. Det går även bra att anmäla sig själv så förmedlar vi kontakten till andra som anmält sig själva. För att vi ska kunna ha lagen klara till sista anmälningsdatumet är det bra om du som anmäler dig ensam gör det så fort som möjligt. Reserver behövs alltid så vill du inte spela varje vecka, går det jättebra att anmäla sig som reserv.

Vid anmälan meddelar ni hur ni vill spela, alltså hur många grupper vi ska ha och hur många par som går upp/ner (t.ex två grupper, ett lag går upp/ner). Majoriteten bestämmer. Speltiden är tänkt att vara 1,5h, men kan ändras till 1h om vi blir fler lag än vad tiderna räcker till. Måndagar har vi 3 banor 18-21.

Om ni vill vara med skicka namn, mailadress och telefonnummer senast 11 december till damerna@varbergstennisklubb.se.

Vi hoppas att många vill vara med!

Inbjudan till onsdagstennis singel & dubbel damer Vår 2023

På onsdagar finns det möjlighet att anmäla sig till singelspel och/eller dubbelspel 1h. Här är det spel mot olika spelare varje vecka. Speltiden är en timme och tiden är 17.30 eller 18.30. Vårens spel pågår mellan v.2 och v.20 Det går bra att anmäla sig som reserv. Eftersom vi bara har 2 banor på onsdagar så är det inte säkert att du kan få spela varje vecka om du anmäler dig. Det går också bra att önska spela t.ex varannan eller var tredje vecka. Meddela i anmälan om du vill spela singel, dubbel eller både och.

Anmälan sker till damerna@varbergstennisklubb.se senast 11/12.Meddela namn, telefonnr: och mejladress.

Vid frågor skicka mejl till damerna@varbergstennisklubb.se

Observera! Anmälan är bindande och om du väljer att inte fullfölja terminen så måste du betala hela avgiften. Det är också ditt ansvar att ordna reserv till de timmar som du ska spela och inte kan närvara.