Veteransektionen

UTBYTE MOT BORÅS OLDBOYS TISDAG 28/2. HEMMA

2023-01-30

Hej !
Tisdagen 28/2 gästas vi av de trevliga grabbarna från Borås, vi ska spela 12 matcher med 6 dubbelpar, matchstart 10:00, kaffe, fralla och förbrödring 9:15 och efter avslutad batalj lunch på Hattaviken.
ANMÄLL DIG NU !!!

Kostnad 50:- för spel och fika

Anders
osco4604@gmail.com

Kommande utbyten;
Tisdag 13/4
Tisdag 9/5

TISDAGSDUBBELNS ÅTERSTART MM

2023-01-13

Idag är det Knut och julen ska dansas ut, på tisdag 17/1 startar "vårterminen" av tisdagsdubbeln med sina spännande matcher och trevliga umgänge.
Tisdagen 14/3 ska vi vara framme med semifinaler
Tisdagen 21/3 finaler och match om tredje pris, dessutom prisutdelning och som om inte detta vore nog så blir det lite lättare förtäring.
Dessa matcher spelas till 5 och ev. avgörande matchtiebreak m. golden ball, ej på tid.

UTBYTEN UNDER VÅREN:
28/2 kommer dom trevliga gubbarna från Borås.
11/4 gästas vi av de goa gubbarna från Hisingen
9/5 är det Lerum och med damer i laget.

En trevlig helg och vi ses på tisdag
Tävlingsledningen

Veteransektionen VTK
veteran@varbergstennisklubb.se

UPPGIFTER/ÅTAGANDEN (2022 - 2023)
Arrangerar:
Tisdagsdubbeln - herrtennis from 35 års ålder - seriespel inomhus september - april/maj. Olika grupper beroende på spelstyrkan. Avslut med semifinaler och finaler.

Sommardubbeln - herrtennis from 35 års ålder - seriespel utomhus juni - augusti. Olika grupper beroende på spelstyrkan. Avslut med semifinaler och finaler.

Utbytestennisen - herr- och damdubbel/mixed - lagmatcher mot Racketrackarna (Tuve), Perennerna (Lerum), GLTK och Borås Oldboys under inomhussäsongen - bortamatcher under hösten och hemmamatcher under våren.

Vårt motto: ATT VINNA ÄR STORT - ATT DELTA ÄR STÖRRE!

Stödjer:
Måndagsveteranerna - separat ledning - herr- och damtennisdubbel/mixed (efter lottning!) - inomhus september - april, måndagar kl 09 - 10 och kl 10 - 11.

Representer:
Styrelsen för VTK med ordföranden i Veteransektionen

..........................................................................

Veteransektionen VTK
veteran@varbergstennisklubb.se
STYRELSEN (2022 2023)
Per Strömberg        Ordförande
Anders Johansson    Kassör
Christer Larsson    Sekreterare och Tävlingsledare (Seriespelen)
Anders Oscarson    Tävlingsledare (Seriespelen och Utbytestennisen)
Torbjörn Svensson    Tävlingsledare (Seriespelen)
We will hang close together otherwise we will be hung one by one (Thomas Jefferson , third President of the US, 1801 - 1809)!
Seriespelen
Tisdagsdubbeln - herrtennis 35+, seriespel inomhus september - april/maj. Avslut med semifinaler och finaler.
Sommardubbeln - herrtennis 35+, seriespel tisdagskvällar utomhus juni - augusti. Avslut med semifinaler och finaler.
Utbytestennisen
Herr- och damdubbel/mixed, lagmatcher mot Racketrackarna (Tuve), Perennerna (Lerum), GLTK och Borås Oldboys under inomhussäsongen - bortamatcher under hösten och hemmamatcher under våren.
Anders Johansson       0730 609123   andjoh52@gmail.com
Christer Larsson           0704 904323   christer.lrssn@gmail.com
Anders Oscarson         070 5103720    osco4604@gmail.com
Per Strömberg              076 9470555    perstr@hotmail.se
Torbjörn Svensson      070 7470671    svenssontorbjorn@telia.com
Vi välkomnar ideer och förslag som kan förbättra förutsättningarna för oss alla att spela och träna tennis - såväl inomhus i Lejonhallen som på utomhusbanorna i Stenbrottet!